Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 6 satışları iki ayda 3 milyon adedi geçti

Nisan ayının başlarında satışa sunulan Xiaomi Mi Band 6'nın popülaritesi hıza artıyor. Xiaomi, yeni akıllı bilekliğinin iki ay içerisinde 3 milyondan fazla sattığını açıkladı.

Xiaomi Mi Band 6 satışları 3 milyonu geçti Tam Boyutta Gör

Xiaomi bu yıl yeni akıllı bilekliğini her zamankinden daha erken tanıttı. Çinli teknoloji devi hatırlacağınız üzere Mi Band 6'yı Mart ayında duyurdu. Akıllı bileklik 2 Nisan itibariyle de satışa çıktı.

Xiaomi CEO'su Lei Jun yaklaşık bir ay önce yaptığı açıklamada Mi Band 6 sevkiyatlarının 1 milyonu aştığını söylemişti. Kullanıcılar arasındaki popülaritesi hıza artan cihazın satış rakamları yükseliyor.

Xiaomi Mi Band 6 satışları 3 milyonu geçti Tam Boyutta Gör

Mi Band 6 Özellikleri

Xiaomi Group başkan yardımcısı ve şirketin mobil bölümünün başkanı Zeng Xuezhong, akıllı bilekliğin satışlarıyla ilgili güncel verileri paylaştı. Deneyimli yönetici Mi Band 6'nın global satışlarının 3 milyon adedi aştığını açıkladı.

Akıllı bilekliğin 1.56 inç AMOLED ekrana sahip olduğunu hatırlatalım. Mi Band 6 ayrıca SpO2 sensörü, 50 metreye kadar suya dayanıklılık, 30'dan fazla fitness modu, 14 gün pil ömrü ve manyetik şarj gibi özellikle sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim