Anlık Bildirim

Realme uygun fiyatlı yeni 4K TV modellerini tanıttı

Realme, kısa süre önce düzenlediği lansman etkinliğinde 4K çözünürlüğe sahip yeni akıllı TV'lerini tanıttı. Realme Smart TV 4K serisi 43 ve 50 inç olmak üzere iki model içeriyor.

Realme Smart TV 4K serisi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Realme, dün düzenlediği etkinlikte 4K çözünürlüğü destekleyen yeni akıllı TV'lerini tanıttı. Daha önceki sızıntılarda da belirtildiği gibi seride 43 ve 50 inç ekran taşıyan iki model yer alıyor.

Televizyonlar 3840 x 2160 piksel (4K) çözünürlükte ince çerçeveli LCD panele sahip. Ayrıca 1.07 milyar renk, HDR 10, Dolby Vision ve Chroma Boost Picture Engine teknolojisini desteklediklerini belirtelim. Her iki model de 178 derecelik görüş açısı sunuyor.

Realme Smart TV 4K serisi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Realme Smart TV 4K serisi dört çekirdekli MediaTek işlemci, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı ile geliyor. Yeni televizyonlarda toplam 24 W gücünde ses üreten (2 x 12W) stereo hoparlörler mevcut. Dolby Atmos ve DTS-HD desteği de var.

Fiyat etiketleri de açıklandı

Akıllı TV'ler Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.0, 3 x HDMI, 2 x USB, SPDIF, DVB-T2 ve Ethernet portu ile donatılmış durumda. Yazılım tarafında ise Chromecast ve Google Asistan destekli Android TV 10 platformunu kullandıklarını görüyoruz.

Realme Smart TV 4K serisi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Realme Smart TV 4K, 4 Haziran'da Hindistan'da satışa sunulacak. 43 inçlik model 385 dolar, 50 inçlik model ise 550 dolar fiyat etiketiyle alıcılarını bekleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim