Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 4'ün ön paneli ortaya çıktı: İşte cihazın tasarımı

Önümüzdeki ay resmiyet kazanması beklenen Xiaomi Mi Mix 4'ün ön tasarımı netleşti. Amiral gemisi telefon ince çerçeveli son derece şık bir görünümle karşımıza çıkacak.

Xiaomi Mi Mix 4'ün ön tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Mix 4'ün tanıtım tarihi yaklaştıkça akıllı telefonla ilgili giderek daha fazla detay ortaya çıkıyor. Çinli duyumcu Digital Chat Station, sosyal medya hesabında amiral gemisi telefonun koruyucu camını gösteren bir fotoğraf yayınladı.

Şirket şu ana kadar Mi Mix 4'ün tasarımını gizli tutmayı başardı. Ancak akıllı telefon ekran altı kamera sistemiyle donatılacağı için ön yüzünün nasıl görüneceğini hayal etmek pek zor değil. Yayınlanan son görüntü bize bu konuda biraz daha yardımcı oluyor.

Minimum çerçevelerle gelecek

Hafif kavisli koruyucu cam cihazın oldukça ince çerçevelerle karşımıza çıkacağını doğruluyor. Sadece alt çerçeve diğerlerine göre biraz kalın. Mi Mix 4'ün 120 Hz tazeleme oranına sahip 6.67 inç Quad HD+ ekran taşıması bekleniyor.

Xiaomi Mi Mix 4'ün ön tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Amiral gemisi cihazla ilgili sızdırılan bilgiler arasında Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemci, 120 watt hızlı şarj özellikli 5.000 mAh pil, 70 veya 80 watt kablosuz şarj desteği, 12 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar depolama alanı bulunuyor. 

Xiaomi Mi Mix 4 ayrıca MIUI 13 arayüzü ile kutudan çıkan ilk akıllı telefon olabilir. Çinli üretici cihazı ne zaman tanıtacağını henüz resmi olarak açıklamadı. İnternete sızdırılan bilgiler lansmanın Ağustos ayında yapılacağı yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim