Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 4'ün resmi posteri ortaya çıktı

Xiaomi yeni amiral gemisi telefonunu 10 Ağustos tarihinde tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımını gözler önüne seren bir fotoğraf internete düştü.

Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 4'ü önümüzdeki hafta tanıtması bekleniyor. Çinli mikro blog sitesi Weibo'da, amiral gemisinin resmi posterinin görüntüsü yayınlandı. Fotoğrafın Çin'deki alışveriş merkezlerinden birinde çekildiği bildiriliyor.

Sızıntı, çok yakında resmiyet kazanacak akıllı telefonun ekran altı kamera sistemiyle geleceğini onaylıyor. Arka panelinde ise büyük bir kamera ünitesi göreceğiz. Modülde biri periskop olmak üzere üç görüntü sensörü görev yapacak.

Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Muhtemel özellikleri

Xiaomi Mi Mix 4'ün muhtemel özelliklerini 6.67 inç OLED ekran, Snapdragon 888+ işlemci, 120 watt kablolu ve 70-80 watt kablosuz şarj desteği sunan 5.000 mAh pil olarak sıralayabiliriz. Cihaz, Xiaomi Mi 11 Ultra'dan daha pahalı bir fiyat etiketi taşıyacak.

Akıllı telefonun duyurusu 10 Ağustos'ta Çin'de gerçekleştirilecek. Şirketin Xiaomi Mi MIX 4 ile birlikte yeni bir OLED TV serisi, akıllı hoparlör ve Mi Pad 5 tablet dahil olmak üzere 15 ürün tanıtmayı planladığı gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim