Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5 gecikecek: İşte yeni detaylar

Xiaomi'nin önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte yeni bir tablet tanıtması bekleniyordu. Ancak şirkete yakın kaynaklara göre Mi Pad 5'in lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Xiaomi Mi Pad 5 gecikecek: İşte yeni detaylar Tam Boyutta Gör

Xiaomi, 29 Mart tarihinde uluslararası çapta bir lansman etkinliği düzenleyecek. Çinli şirketin söz konusu etkinlikte üç yıl aranın ardından piyasaya süreceği yeni tabletini tanıtması bekleniyordu ancak gelen son bilgilere bakılırsa böyle bir duyuru gerçekleşmeyecek.

Çinli kaynaklar 29 Mart'taki lansmanda Xiaomi Mi Pad 5'in tanıtılmayacağını söylüyor. Tableti merakla bekleyenleri hayal kırıklığına uğratan bu erteleme kararının nedeni hakkında herhangi bir ayrıntı yok. Öte yandan cihazın teknik özellikleri konusunda yeni detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Pad 5 gecikecek: İşte yeni detaylar Tam Boyutta Gör

Yeni detaylar sızdırıldı

İçerden alınan bilgilere göre Mi Pad 5'in 120 ve 144 Hz ekrana sahip iki versiyonu olacak. Ayrıca tabletin stylus kalem desteği ve dört hoparlörle geleceği söyleniyor. Daha önce standart Mi Pad 5'in Dimensity 1200, Mi Pad 5 Pro'nun ise Snapdragon 870 yonga setinden güç alacağını öğrenmiştik.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim