Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro ikinci çeyrekte gelecek: İşte detaylar

Xiaomi'nin iki yeni tablet üzerinde çalıştığı daha önce gündeme gelmişti. Çinli şirketin Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro olarak pazara giriş yapacak modelleri bu çeyrekte piyasaya süreceği bildiriliyor.

Xiaomi Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro ikinci çeyrekte gelecek: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro olmak üzere iki yeni tablet çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor. Her iki cihaz da bu çeyrekte piyasaya sürülecek.

İçeriden alınan bilgilere göre Mi Pad 5'in standart versiyonu Mali-G77 MC9 grafik birimi ve 5G modem içeren sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 1200 yonga setiyle gelecek.

Pro modeli beklenildiği üzere daha güçlü olacak. Cihazda Adreno 650 grafik birimi ve Snapdragon X55 5G modemi bir araya getiren sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 870 yonya seti görev yapacak. Ayrıca 50W hızlı şarj destekli 10.000 mAh pil içereceği söyleniyor.

Xiaomi Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro ikinci çeyrekte gelecek: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

2K ekran ve kalem desteği

Tüm bunlara ek olarak Mi Pad 5 Pro'nun 11 inç boyutunda, 120 veya 144 Hz tazeleme oranına sahip 2K ekranla karşımıza çıkacağına yönelik bilgiler var. Ayrıca stylus kalem desteği de iddialar arasında.

Yeni tabletlerin nasıl bir kamera konfigürasyonu ile donatılacakları henüz netleşmedi. Daha önceki sızıntılarda 20 megapiksel Sony IMX586 ana sensör ve 13 megapiksel geniş açılı lensten bahsedilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14453 kez okundu.
9 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi pad 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim