Anlık Bildirim

Yamaha amiral gemisi kablosuz kulaklığını duyurdu

Yamaha YH-L700A kulak üstü kablosuz kulaklık modeli sunduğu üst seviye teknolojiler ile ses tutkunlarına hitap ederken fiyatı ile AirPods Max'ın karşısına çıkıyor.

Yamaha YH-L700A en uç seviyede Tam Boyutta Gör

Kablosuz kulaklık pazarının iyice rekabetçi olduğu bu dönemde ses teknolojilerinde uzman firmalar da geri kalmak istemiyor. Yamaha kendi teknolojileri ile donattığı amiral gemisi bir kulaklık modeli duyurdu.

Yamaha YH-L700A özellikleri ve fiyatı

Yamaha YH-L700A kulak üstü kablosuz kulaklık modeli firmanın kendi teknolojileri ile donattığı ve pazarda en üst seviyede kendisine yer bulacak bir ürün olmuş. Haliyle hitap kitlesi de biraz sınırlı olacak. 

40mm sürücüler kullanan kulaklık 8Hz-40kHz arasında frekansları yakalayabiliyor. Düşük ses seviyesinde iken duyulması zor frekansları öne çıkarabiliyor ve arka planı da kontrol ederek bunun kalıcılığını sağlıyor. 3.5mm jakı ile bağlarsanız Hi-Res ses kalitesinin keyfini sürebiliyorsunuz. 

Bluetooth 5.0 üzerinde AAC ve aptX Adaptive desteği sunan kulaklık gelişmiş gürültü engelleme sunuyor. İç ve dış mikrofonlar ile gürültüyü bastırırken ne dinlediğinizi de algılayarak en optimal ses seviyesini sunmaya çalışıyor. Ayrıca kulaklığın kulağa oturma şeklini de sürekli kontrol ediyor. Bu kontrolleri 20 saniyede 1 yapıyor. 

3D Sound Field özelliği ise standart stereo sesi alarak çok kanallı bir şekilde simüle ediyor. Toplamda 34 saat kullanılabilen kulaklık 3D Sound Field ve gürültü engelleme açık sadece 11 saat gidiyor. Yamaha YH-L700A modeli 520 Avro gibi yüksek bir fiyata sahip. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim