Anlık Bildirim

Yapay zeka tarafından oluşturulan bilgisayar kasaları tasarımcılara meydan okuyor

Yapay zeka, hayatımızın neredeyse her alanına dokunmaya devam ediyor. Bir metinden görüntüye yapay zeka modeli olan Midjourney AI, son olarak benzersiz bilgisayar kasaları tasarladı.
Yapay zeka şimdi de bilgisayar kasası tasarladı Tam Boyutta Gör
Bir Reddit kullanıcısı, metinsel verilerden görüntü oluşturabilen Midjourney yapay zeka modelini kullanarak benzersiz bilgisayar kasaları oluşturdu. Midjourney tarafından ortaya konan eserler insan tasarımcıların işini zorlaştıracak veya farklı bir bakış açısıyla kolaylaştıracak gibi duruyor.

Midjourney, bilgisayar kasası tasarladı

Midjourney gibi yapay zeka modelleri bazı senaryolarda oldukça faydalı olabilir. Tasarım açısından bakıldığında bu modellerin birer ilham kaynağı olması kaçınılmaz gibi duruyor. Bunu göstermek ve kendi zevklerini yansıtarak bir bilgisayar kasası oluşturmak isteyen Reddit kullanıcıs Hyberctive, Midjourney’den bilgisayar kasası oluşturmasını istedi.

Ortaya çıkan tasarımların bazıları küresel forma sahi zira Hybective, Portal serisindeki yapay zeka robotu Wheatley'e ve gençlik sitcomu Drake & Josh'daki Games Sphere'a (bir GameCube parodisi) oldukça düşkün. Dolayısıyla kendisi özellikle Midjourney’den ‘küresel’ formda kasalar yapmasını istemiş.

Öte yandan yapay zekalar tarafından oluşturulan bilgisayar kasalarıyla ilgili bazı sorunlar bulunuyor. Örneğin, tasarımların gerçek dünyadaki pratikliği bir soru işareti oluştururken kasaların hava akışı gibi parametrelerden uzak olması da temel sorunlar arasında. Ancak bu, tasarımların kötü olduğu veya ilham verici olmadığı anlamına gelmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34260 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
midjourney, bilgisayar kasası ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim