
iPad'de testler başarılı: Mesaj gönderildi
Minimal invaziv işlemiyle kan damarı yoluyla beynin üst kısmına Stentrode adında bir dizi sensör yerleştiriliyor. Anahtarın kendisi, hastanın göğsünden kablosuz olarak kontrol ediliyor. Hasta, ayağına dokunmayı düşündüğünde telefon veya tablet, bunu ekrana parmakla dokunma olarak kaydediyor.
Avustralya’da yaşayan eski bir yazılımcı olan ALS hastası Gorham, bu cihazı kullanan 6 kişiden biri. Synchron’ın geliştirdiği anahtarı kullanarak iPad’ini kontrol etmeyi, tek kelimelik de olsa mesaj göndermeyi başardı.
Synchron kurucu ortağı ve CEO’su Tom Oxley, “iOS ve Android ürünleri için çok heyecanlıyız çünkü çok yaygınlar. Beyin gücüyle aygıta giriş sağlamayı mümkün kılan ilk cihaz.” diyor. Apple’ın araştırma çabalarını benzer teknolojilere adadı ve Carnegie Mellon Üniversitesi’nde bilgisayar-insan arayüzleri üzerine çalışan bir ekibi finanse ettiği de biliniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


@ccguven sizden âlâ istilacı yok...
hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.