Anlık Bildirim

Yeni Galaxy Watch akıllı saati için 8GB depolama iddiası

Samsung, kullanıcıların akıllı saat kullanırken telefondan bağımsız müzik dinleyebilmeleri için modellerinde daha büyük depolama kapasitelerine yer vermeyi planlıyor.

Yeni Galaxy Watch akıllı saati için 8GB depolama iddiası Tam Boyutta Gör

Samsung'un Galaxy S20 amiral gemisini tanıtacağı 11 Şubat tarihindeki Unpacked etkinliğinde bir de akıllı saat beklentisi var. Galaxy Watch serisine ait olacak akıllı saat daha gelişmiş özellikler barındırıyor.

Yeni Galaxy Watch neler sunacak?

SM-R840 ve SM-R850 olarak internete sızdırılan bilgiler 40mm ile 44mm şeklinde iki akıllı saat versiyonuna işaret ediyor. Saatlerin en önemli özelliği ise 8GB depolama kapasitesine sahip olması.

Akıllı saatler bugün fitness takibi, sağlık değerlerinin takibi veya bildirim gibi işlevler için kullanılıyor ancak müzik dinleme özelliği de artık aranır hale geldi. Bu bakımdan üreticiler akıllı saatlerinde geniş bir depolama kapasitesi kullanmaya çalışıyor.

Samsung da yeni akıllı saatlerinde aynı amaçla daha büyük bir depolama kapasitesine yer verecek. Böylece kullanıcılar müziklerini saate kaydederek telefondan bağımsız bir şekilde dinlemeye devam edebilecekler.

Henüz yeni akıllı saatler ile ilgili net bilgiler mevcut değil. Geleneksel olarak sabit kadran ile mi gelecek yoksa dönebilir yapıda çerçevesi mi olacak merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim