Anlık Bildirim

Yeni nesil Intel NUC serisi satışa başlıyor

Onuncu nesil Intel Core i7-U işlemci ile desteklenen NUC 10 serisinde 64GB’a kadar DDR4 RAM bellek seçenekleri ve ikili veya üçlü depolama sürücüleri sunuluyor.

Yeni nesil Intel NUC serisi satışa başlıyor Tam Boyutta Gör

Intel’in mini bilgisayar segmentinde güçlü ürünler için referans olmak amacıyla başlattığı NUC programı istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Onuncu nesil Intel işlemciler için yeni NUC serisi satışa başladı.

Intel NUC 10 özellikleri ve fiyatı

Intel NUC 10 isimlendirmesiyle satışa başlayan ve Frost Canyon olarak bilinen yeni mini PC serisi Intel Core i7-10710U işlemci etrafında şekilleniyor. Isıl tasarım gücü 25W olduğu için performans da biraz daha arttırılmış.

Kasa 64GB’a kadar DDR4 RAM belleği destekliyor. Yeni seride alçak kasa olanlarda bir adet 2.5 inç yuva ve bir adet NVMe M.2 yuva yer alıyor. Yüksek kasa olanlarda ise 2 adet 2.5 inç yuva ve 1 adet NVMe M.2 yuvası bulunuyor. Konfigürasyonlar buna göre oldukça fazla sayıda şekillenmiş.

Intel i219-V Gigabit Lan, Bluetooth 5.0 ve Intel WiFi 6 AX200 bağlantı özellikleri olan Intel NUC 10 serisinde 679$ başlangıç fiyatı mevcut. Seçeneğe göre 1295$ seviyesine kadar çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim