Anlık Bildirim

Yeni RedmiBook'ta 3 farklı performans modu olacak

Redmi çok yakında yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Lansmanda duyurulacak ürünlerden biri olan yeni RedmiBook'un 3 farklı performans moduna sahip olacağı açıklandı.

Yeni RedmiBook'ta 3 farklı performans modu olacak Tam Boyutta Gör

Redmi, 26 Mayıs'ta tanıtacağı yeni ürünleri hakkında detaylar vermeye devam ediyor. Şirket etkinlik kapsamında Redmi 10X akıllı telefonunu tanıtacak. Ayrıca Redmi Smart TV X serisini ve yeni RedmiBook modelini de sahneye çıkaracak.

AMD Ryzen 4000 işlemciden güç alacak dizüstü bilgisayarların, daha büyük fan ve ısı boruları içeren gelişmiş bir soğutma sistemiyle geleceğini biliyoruz. Buna ek olarak cihazın üç farklı performans moduna sahip olacağı açıklandı.

Yeni RedmiBook'ta 3 farklı performans modu olacak

Maksimum performansta %35'lik hız artışı

Maksimum performans, dengeli ve sessiz olarak isimlendirilen bu modlar arasında "Fn + K" tuş kombinasyonunu kullanarak hızlıca geçiş yapılabilecek. Maksimum performans modunda %34.5'lik bir hız artışı vaat ediliyor.

Bu arada Honor'un yeni dizüstü bilgisayarı MagicBook Pro 2020'de de benzer bir özellik sunulduğunu hatırlatalım. Sadece ondaki klavye kısayolu farklı. Performans moduna geçiş yapmak için Fn + P tuş kombinasyonun kullanılması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim