Anlık Bildirim

Yetenekli PDA'ler testte

PDA (Personal Digital Assistent) kavramı fikren oldukça eskiye dayansa da gerçeklenmesi ancak son yıllarda olabildi. Eğer hatırlayanlarınız varsa ticari anlamda geçmişte en büyük kitlelere erişebilen ürün 90'ların ortasında çıkan Apple Newton'du. Evet o sırada ve ondan önce başka elde taşınabilir cihazlarda pazarda bulunuyordu ama gerek kullanım kolaylığı gerekse de tasarımıyla PDA tarihinde önemli adımlardan biriydi Newton.

Bugün artık renkli ekranları, yüksek kapasiteli bellekleri ile avuç içine sığan bu elektronik yardımcılar hayatımızın bir parçası haline gelmeye başladı. Yaygınca kullanılan ve oldukça uygun fiyatlı giriş sınıfı cep telefonları bile temel PDA hizmetlerini sunuyor.

Yetenekli PDA'ler testte

Ama beklentileriniz biraz daha fazla olunca cep telefonları yerine fiyatları yaklaşık 100$'dan 1000$'a kadar uzanabilen PDA'leri seçmeniz gerekiyor (ki buna Pocket PC'ler de dahil). Aşağıda Hardware Extreme tarafından incelemesi yapılan en popüler ürünlerden oluşan bu inceleme alışverişinizde işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Garmin ve sanırım Sony'nin NZ90 Clie'si hariç diğer modelleri Türkiye'de bulabilirsiniz.

İncelemede ki ürünler şöyle:

Sony PEG-NZ90 CLIÉ
Sony PEG-NX70 CLIÉ
Sony PEG-SJ33 CLIÉ
Handspring Treo
Palm Tungsten T
Palm Tungsten W
Palm Zire
Palm m515
Palm i705
Garmin iQue 3600

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim