Anlık Bildirim

0.9 litre turbo motorlu Fiat 500 Bicolore Bologna'da tanıtılıyor

Fiat'ın yeni geliştirdiği 0.9 litre hacmindeki turbo beslemeli benzinli motor hakkında daha önce sizleri bilgilendirmiştik.Fiat, otomotiv dünyası tarafından heyecanla beklenen bu motora sahip 500'lerin özel versiyonlarını geliştirmeye ve tanıtmaya devam ediyor. Bu özel Fiat 500'lerden biri de Bologna Motor Show'da tanıtılıyor.

İsminden de anlaşılacağı üzere Fiat 500 Bicolore, çift renkli karosere sahip. Otomobilin alt bölümü elma şekeri kırmızısı ile boyanırken üst tarafı beyaz ile boyanmış. Fiat yaptığı açıklamada, 500 Bicolore'un 1950'li yılların retro arabalarını çağrıştırdığını, aynı zamanda markanın güncel ekonomik-çevre dostu ve sportif ruhunu yansıttığını belirtti.

Fiat 500 Bicolore'a hayat veren bu ufak hacimli turbo motor Fiat 'ın devrimsel MultiAir teknolojisinden payını almış. Bu sayede markanın diğer motorlarından olan 1.2 litrelik motordan %23 daha performanslı ve en önemlisi de 1.4 litrelik Fiat motorlarına göre tam tamına %30 daha az benzin harcıyor! 85 beygir güç ve 1900 devir/dakikadan itibaren 145 NM tork üretebilen bu iddialı motorla donatılan Fiat 500'ler 0-96 kilometre/saat hızlanmalarını 11 saniyenin altında tamamlayıp maksimum 173 kilometre/saat hıza ulaşabiliyorlar. Yakıt tüketim değerleri de çok etkileyici olan motor 100 kilometrede sadece 4.1 litre benzinle yetiniyor.

 Fiat 500 Bicolore
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16039 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim