Anlık Bildirim

2.0 TDI motorlu Audi A4'ler artık daha çevreci ve ekonomik!

Audi, D segmentinde mücadele veren önemli modeli A4'ü geliştirmeye ve daha da alınası hale getirmeye devam ediyor. Otomobilin en çok tercih edilen motorlarından biri olan 2.0 litre hacmindeki TDI dizel motorun yakıt tüketim değerlerini tekrar geliştiren Audi, A4'ü sınıfının en az yakıt tüketen otomobili yapmayı hedefliyor.

A4'ün sedan ve vagon versiyonlarına entegre edilen tekrar gözden geçirilmiş 2.0 TDI motorun teknik özellikleri çok etkileyici. 2.0 litre hacmindeki turbo dizel motor 136 beygir ve 320 NM torka sahip. Bu motora sahip sedan versiyon A4 2.0 TDI 0'dan 100 kilometre/saate 9.2 saniyede, vagon versiyon ise 9.5 saniyede ulaşabiliyor. Sedan versiyonun maksimum hızı 214 kilometre/saat iken vagon versiyon 206 kilometre/saat hıza ulaşabiliyor. En etkileyici değerler ise yakıt tüketiminde geliyor, güncellenmiş motoruyla Audi A4 100 kilometrede ortalama sadece 4.4 litre yakıt tüketiyor! Emisyon değerleri ise 2.0 litre hacmindeki bir motor için çok iyi seviyelerde, sedan ve vagon versiyonlar için 115-120 gram/kilometre.

Şimdilik sadece bu ekonomik ve çevreci motorlu A4'ler Almanya'da alıcı bulabilirken kısa süre içerisinde tüm A4'lerin bu başarılı motora sahip olması bekleniyor.

Audi A4 2.0 TDI
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim