Anlık Bildirim

2018 model Honda Jazz yeni tasarım ve motorla ortaya çıktı

Frankfurt Otomobil Fuarı'nda ilk kez sahneye çıkacak 2018 model makyajlanmış Honda Jazz kendini gösterdi. Otomobile yeni bir benzinli motor seçeneği ve Dynamic donanım paketi eklenmiş durumda.
Honda, yeni bir benzinli motorun yanı sıra çok sayıda tasarım güncellemesi ve yeni donanım paketiyle donatılan Jazz supermini'sinin makyajlı versiyonunu ortaya çıkardı. Kasım ayında siparişe açılması beklenen güncellenmiş Jazz'ın teslimatları 2018 yılının başında gerçekleşecek.
2018 model aracın tasarım güncellemeleri arasında yeniden tasarlanan farlar, tamponlar ve havalandırma delikleri yer alıyor. Ayrıca "Skyride Blue" adı verilen yeni bir renk seçeneği de mevcut. Motor seçeneklerine 130 beygir güç üretebilen 1.5 litrelik benzinli bir ünitenin dahil edildiğini belirtelim. Bu motor altı ileri manuel veya CVT otomatik şanzımanla tercih edilebiliyor.

Dynamic donanım paketiyle sportif görünüm

2018 Honda Jazz serisine Dynamic donanım paketi de eklenmiş durumda. Bu yeni seçenek araca ön splitter, arka difüzör, yeni yan etekler, 16 inç siyah alaşım jantlar, küçük bir bagaj üstü spoyleri ve kırmızı şeritler gibi yeni tasarım dokunuşları ekleyerek sportif bir görünüm kazandırıyor.
İç kısımda ise Dynamic paket koltuklara turuncu ince çizgili detaylar getirirken turuncu dikiş kendini kabinin belirli bölümlerinde de gösteriyor. Deri kaplama vites topuzu ve direksiyon simidine de eklendiğini görüyoruz. 2018 model makyajlanmış Honda Jazz önümüzdeki ay gerçekleşecek Frankfurt Otomobil Fuarı'nda ilk kez halkla buluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13247 kez okundu.
68 kişi, toplam 71 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, honda jazz ve
5 etiket daha 2018 makyaj motor benzin görsel
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim