Anlık Bildirim

2022 Renault Austral'in konsoluna ilişkin çizim görseli paylaşıldı

Kadjar'ın yerine gelecek 2022 Renault Austral yavaş yavaş açığa çıkıyor. Bu yılın ilk yarısında tanıtılması planlanan modelin kabinine ilişkin ilk görsel de paylaşıldı. İşte detaylar:

2022 Renault Austral'in konsoluna ilişkin çizim paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Kadjar'ın yerini almaya hazırlanan 2022 Renault Austral yavaş yavaş açığa çıkıyor. Dış tasarımla ilgili ipuçlarının ardından bu kez aracın iç mekanına ilişkin ilk resmi çizim görseli paylaşıldı.

Çizimden anlaşıldığı kadarıyla, dış tasarımında Megane E-Tech Electric'ten esintiler taşıyan 2022 Renault Austral, iç mekanda da bu yoldan ilerleyecek. Zira aracın dijital kokpitindeki gösterge paneli ve OpenR dokunmatik multimedya ekranı iki modelde de aynı görünüyor. Renault, toplamda 24.3 inç'e ulaşan bu L şekilli panelin pazardaki en büyük ekranlardan biri olduğunu belirtiyor.

2022 Renault Austral'in multimedya sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay desteğinin yanı sıra Google Haritalar'ı da içeriyor. Fransız marka, kullanıcıların her gün en çok ihtiyaç duyduğu özelliklerin yüzde 90'ına bir veya iki dokunuşla erişilebildiğini iddia ediyor. Ayrıca yansıma önleyici kaplama da siperlik ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Ekranların dışında direksiyon da Megane E-Tech Electric'tekinin aysını gibi görünüyor. Orta konsol ise aracın doğası gereği daha farklı. İnce havalandırma menfezleriyle beraber kırmızı ve karbon karışımı detaylar da paylaşılan çizimde dikkat çeken detaylardan. Genel olarak Kadjar'dan çok daha modern görünen yaşam alanında 30 litreyi aşan saklama alanları bulunacak.

Kablosuz akıllı telefon şarj ünitesinin de bulunduğu Austral'in koltuklarına özel mesai harcanmış ve üst seviye konfor sunması sağlanmış. Şaft tüneli olmadığı için arkadaki yolcuların konforu artmış. Ayrıca arka koltuklar da bagajda bulunan düğme aracılığıyla katlanabiliyor ve kaydırılabiliyor. Öte yandan, daha önce yapılan paylaşımda ses yalıtımının iyileştirildiği ve pek çok sürüş asistan sistemine yer verildiği belirtilmişti.

4.51 metre uzunluğa sahip olacak 2022 Renault Austral, CMF-CD3 platformu üzerine inşa edilecek. Motor seçenekleri henüz tam olarak belli değil ancak 200 beygire kadar güç üreten benzin-hibrit motorların bulunacağını biliyoruz. 2022 Renault Austral, bu yılın ilk yarısı sona ermeden tanıtılmış olacak. Konuyla ilgili detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim