Anlık Bildirim

4 çekirdekli Galaxy Note 10.1, Amazon'da kısa bir süre kendini gösterdi


Samsung'un Galaxy S3 modelinin ardından merakla beklenen diğer bir modeli tablet segmentine sunacağı Galaxy Note 10.1 modeli. 4 çekirdekli işlemciye güncellenmesi beklenen tablet modeli Amazon ABD sayfasında kısa bir süre boy gösterdi.

Unwired View tarafından farkedilen Galaxy Note 10.1 modeli 4 çekirdekli işlemci ve Android 4.0 işletim sistemi taşıyor. Modelin ön sipariş fiyatı 549$ ve 3-5 hafta içerisinde sevkiyata başlanacağı notu düşülmüş. 

Diğer özellikleri ise S Pen teknolojisi, Wi-Fi, 3.2MP arka kamera, 2MP ön kamera, stereo hoparlör, 1GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 7000 mAh batarya şeklinde sayılmış.
Sitenin altını çizdiği bir konu ise işlemcinin sayfada 1.4GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Intel Xeon olduğunun belirtilmesi. Donanım bilgilerinde yazım yanlışlığı yapıldığı ifade ediliyor. Çünkü Note 10.1 modelinde Samsung'un Exynos işlemcisi kullanılacağı neredeyse kesin gibi.

Ancak Amazon siteye gönderdiği bildiride sayfanın yanlışlıkla yayınlandığını ve daha sonra silindiğini açıklamış.

Her ne kadar yanlışlıkla olsa da tabletin üretim hattına girdiği tahminini yapabiliriz. Bu durumda yakın tarihte bir lansman beklemek yanlış olmaz. Bu yıl tablet segmentinde hiçbir iddialı modelini göremediğimiz Samsung'un bu hamlesi en azından pazar payını koruyabilmesi adına faydalı olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3040 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim