Anlık Bildirim

6.3 inçlik Galaxy Fonblet, Samsung destek sayfalarında görüntülendi

6.3 inçlik Galaxy Fonblet, Samsung destek sayfalarında görüntülendi


Üretici firmaların henüz pazara sunulmamış ancak hakkında çeşitli iddialar olan modellerini bir süre sonra destek sayfalarında model numarası şeklinde görmek mümkün oluyor. Galaxy S4 modeli de aynı şekilde Samsung'un yazılım destek sayfalarında ortaya çıkmıştı.

Kısa süre önce firmanın Fonblet adını verdiği yeni bir modelin hazırlıkları gündeme gelmişti. 6.3 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen model, Galaxy Note 2'nin tersine Samsung'un ucuz Phablet sınıfı oluşturmaya yönelik bir hareketi olarak yorumlanıyor. Bu noktada modelde 960 x 540 piksellik bir çözünürlük olabileceği konuşuluyor.

Çinli firmaların uygun fiyatlı Phablet pazara sunmaya başlamaları, Samsung'un oluşturduğu üst seviye Phablet segmentine de alternatif bir segment oluşmasına neden olmuştu. Bu bakımdan Samsung bu segmentte de iddialı olmaya çalışacak.

Samsung'un Fonblet modeline dair ilk izler ise yazılım destek sayfalarında görülmeye başladı. Sayfada üç farklı versiyon görülürken model numaraları ise GT-I9200 (GSM,) GT-I9205 (LTE/WCDMA) ve GT-I9208 (TD-SCDMA/GSM) şeklinde sıralanıyor. Modelin Avrupa, ABD ve Çin pazarına yönelik olarak hazırlandığı anlaşılıyor.

Model numaralarının Fonblet modeline ait olması kesinlik arz etmemekle birlikte iddiaların bu model etrafında yoğunlaştığı görülüyor. Yaz döneminde bu yeni sınıfın tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1024 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim