Anlık Bildirim

Acer, dokunmatik ekranlı Chromebook modelini lanse etti

Acer, dokunmatik ekranlı Chromebook modelini lanse etti

Sadece belirli ülkelerde satışa sunulmasına rağmen, giriş seviyesi dizüstü pazarında güçlü bir yer edinen Google Chromebook konseptine, her geçen gün yeni firmalar ve yeni ürünler eklenmeye devam ediyor. 

Chrome OS paltformunun ilk günlerinden bu yana donanım ortağı olan Acer, kendisi için ilk olacak dokunmatik ekranlı Chromebook modelini resmen lanse etti. Diğer Chromebook modelleri gibi bu modelin de hedefi uygun fiyat ve bu bakımdan donanım da mütevazi bir seviyede tutulmuş. Genelde çevrimiçi olarak çalışan uygulamalara sahip Chrome OS işletim sistemi bu açıdan da üst seviye bir donanım gerektirmiyor. 

C720p ismini taşıyan model 11.6 inçlik dokunmatik LED ekranda 1366x768 piksel çözünürlük sunuyor. Modele Haswell tabanlı Celeron 2955U işlemcisi güç verirken, sistem 2GB DDR3 RAM ile destekleniyor.

Modelde 32GB SSD, 1.5kg yaklaşık ağırlık, 2cm kalınlık, 7.5 saat kullanım süresi, USB 2.0 ve 3.0 girişleri, HDMI çıkışı, SD kart yuvası ve iki yıllık ücretsiz 100GB Google Drive bulut alanı şeklinde diğer özellikler mevcut. Model konseptin uygun fiyat politikasını devam ettiriyor ve 300$ karşılığında alıcılarını bekliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim