Anlık Bildirim

Adidas'ın robotlar tarafından üretilen ayakkabısı satışa sunuluyor

Adidas; sporcular için özel olarak hazırladığı AM4 serisi ayakkabılarının üretimine, Almanya'da bulunan ve robotların kullanıldığı fabrikada üretmeye başlıyor. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.
Adidas'ın Almanya'da inşa ettiği ve robotların kullanıldığı fabrikası, halka satılacak olan ilk Speedfactory ayakkabısını üretmeye hazır. Fabrikanın dünyanın bazı büyük metropolleri için özel olarak tasarlanmış Adidas Made For (AM4) üretiminde kullanılması planlanıyor. 
AM4LDN olarak adlandırılan ayakkabı Londra için özel olarak hazırlandı ve 19 Ekim'de satışa sunulacak. Hemen ardından 26 Ekim tarihinde AM4PAR Paris'te kullanıcılarla buluşacak. Diğer dört model ise  AM4LA (Los Angeles), AM4NYC (New York City), AM4TKY (Tokyo) ve AM4SHA (Şangay) 2018 yılı içerisinde ortaya çıkacak.
Özel olarak üretilen bu AM4 serisi ayakkabılar oldukça hafif ve konforlu yapısıyla özellikle sporculara hitap ediyor. Şirketin Atlanta'daki ikinci robot fabrikası ise Almanya'daki tesisin yardımına koşacak. Önümüzdeki yıllarda bu fabrikalar yalnızca sporcular için değil, bireyler için de ayakkabı üretmeye başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6620 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
robot teknolojileri, adidas ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim