Anlık Bildirim

Adobe Lightroom sonunda Mac App Store'a geldi

Apple, yenilenen Mac App Store'u tanıtırken Lightroom'un platformda yer alacak uygulamalardan biri olacağınına dair söz vermişti. Adobe Lightroom artık Mac App Store üzerinden indirilebiliyor.
Profesyoneller için tasarlanmış fotoğraf düzenleme aracı Adobe Lightroom artık Mac App Store'dan indirilebiliyor. Photoshop Elements zaten uygulama platformunda mevcuttu ancak Lightroom'a kıyasla daha hafif kaldığı bir gerçek. Lightroom artık Mac App Store'dan indirilebilen tek profesyonel odaklı uygulama oldu.
Apple, yeniden tasarlanan Mac App Store'u tanıtırken Lightroom'un platformda yer alacak uygulamalardan biri olacağına dair söz vermişti. Vadedilen diğer büyük uygulamalar arasında ise Microsoft’un Office paketi ve Snap’in Live Studio'su bulunuyordu. Office 365, 2019’un ilk ayında Mac App Store’daki yerini aldı.

Bir hafta ücretsiz kullanılabilecek

İlgilenen kullanıcılar, Adobe Lightroom'u yedi gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilecekler. Daha sonrasında ise aylık 10 dolar ödeyerek uygulamanın tüm özelliklerine erişmeleri mümkün olacak. Abonelik için ödemeler tıpkı Office 365'te olduğu gibi Apple’ın hizmetleri aracılığıyla yapılabilecek.
Yedi günlük deneme süresi dolduktan sonra kullanım ücreti, müşterinin iTunes hesabından tahsil edilecek. Denemeden sonra aboneliğin başlatılmasını istemeyen kullanıcıların ise Hesap Ayarları'na girerek otomatik yenileme seçeneğini kapatmaları gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim