Anlık Bildirim

Google'dan önemli karar: Artık tablet üretmeyecek

Önemli basın kuruluşlarının aktardığı bilgiye göre Google artık tablet çıkarmayacak. Şirketin üzerinde çalıştığı iki tableti iptal ettiği ve dizüstü bilgisayarlara odaklanma kararı aldığı bildirildi.
Google bu yıl yeni bir tablet çıkarmadı ve birçok kişi bunun nedenini merak ediyor olabilir. Yeni bir rapora göre Google tablet üretmekten tamamen vazgeçti. Tablet pazarındaki düşük satış rakamlarınının devam etmesi ve şirketin bu yöndeki son girişimlerinin de yeterince başarılı olamaması Google'ın bu yönde bir karar almasına neden oldu.
Şirket, geçen yıl Chrome OS işletim sistemi ile çalışan Pixel Slate'i piyasaya sürmüştü ancak umduğunu bulamadı. Ardından bu yıl dizüstü bilgisayar ve tablet bölümünde küçülmeye gidilmesi ile birlikte, şirketin yeni bir tablet çıkarma ihtimali daha da azalmıştı.

Karar, Pixel telefonları kapsamıyor

Google’ın iki küçük boyutlu tablet çıkarmayı planladığı biliniyordu. Ancak şirketin aldığı son kararla birlikte bu cihazlar da iptal edildi. Arama devi tablet pazarından çekilerek tamamen dizüstü bilgisayarlara odaklanacak. Bu arada alınan kararın Pixel akıllı telefonlar için geçerli olmadığını hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim