Anlık Bildirim

Adobe Mobile Reader 10.2 uygulaması imza ve form desteği getiriyor


Adobe firması masaüstü ve mobil platformlarda popüler pdf uygulaması Reader ile EchoSign eSignature teknolojisini birleştirerek, pdf dökümanları üzerinde imza atma ve form doldurma desteğini sunmaya başladı. Böylece hem masaüstü hem de iOS ve Android platformlarından önemli dökümanları imzalama, gönderme ve yönetme esnekliği mümkün oluyor. 

Masaüstü platformlar için Adobe Reader X versiyonunda kullanıcılar bundan böyle pdf dosyalarını çizim yaparak veya önceden tanımlanmış imza örneğini kullanarak elektronik olarak imzalayabilecek. Ayrıca Adobe EchoSign ile diğer kullanıcılar da elektronik olarak belgeyi imzalayabilecek, belgenin durumunu çevrimiçi olarak takip edebilecek, bulut altyapısında depolayabilecek, web tarayıcı ile istedikleri yerden ulaşabilecek.

Adobe Reader mobil uygulamasında ise kullanıcılar sadece çizim yaparak imza atabilecek. Ayrıca EchoSign ile masaüstü platformundaki özellikler de kullanılabilecek. Ek olarak dipnot ekleme ve önemli cümlelerin altını çizme, çizim yaparak notlar alma, belge arama, şifreli güvenlik, yapışkan notlarla dökümanın herhangi bir yerine yorum ekleme ve basit PDF formlarını doldurma şeklinde de özellikler sunuluyor.

Yenilenmiş Adobe Reader uygulaması masaüstü için indirmeye hazırken, Google Play Store ve App Store üzerinde de yayınlanmış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim