Anlık Bildirim

Adobe, Photoshop Mix ve Photoshop Fix'i güncelledi

Adobe, iki popüler fotoğraf ve tasarım uygulaması Photoshop Mix ve Photoshop Fix'in iOS platformunda güncelledi. Güncelleme ile iOS 9'un altyapısına destek geldi, iPad Pro unutulmadı.
Tasarım dünyasının bir numaralı yazılım sağlayacısı Adobe, iOS 9 odağında Photoshop Mix ve Photoshop Fix'i yeni sürümlerine güncelledi.
Adobe'un popüler uygulamalarından Photoshop Mix, adından da anlaşılabileceği üzere daha çok birden fazla fotoğrafın katmanlar halinde bir araya getirilmesine yani kısa harmanlanmasına imkan tanıyor. Photoshop Fix ise şirketin yeni çözümleri arasında yer alıyor masaüstü Photoshop'un sunduğu çok önemli bir çok gelişmiş imkanı mobil tarafa getiriyor.
Bu iki tasarım ve fotoğraf odaklı popüler uygulama için yayınlanan son güncelleme ise ortak olarak iOS 9 odağında çoklu görev desteğini getiriyor. Böylece Photoshop Mix ve Photoshop Fix ile destekli cihazlarda başka bir uygulama daha açılabiliyor ve bu tasarıma internetten içerik bulma konusunda büyük fayda sağlayabiliyor. Dev tabletler arasındaki yerini alan iPad Pro'ya destek vermeye de başlayan uygulamalar, iPad Pro'nun en önemli özelliği olan "Apple Pencil" yani Apple'ın yeni geliştirdiği stylus kalemi de artık aktif olarak kullanabiliyor.
Adobe Creative Cloud hesabıyla kullanılabilen uygulamalara buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim