Anlık Bildirim

Akıllı telefonunuz artık bileğinizde

Kavisli ekranı ile bir bileklik gibi taşıyabileceğiniz ZTE nubia-? sports akıllı telefon ilgi çekiyor. ZTE yıl sonuna kadar ilginç telefonunu piyasaya sürmekte kararlı.

Bugün akıllı saatler batarya yetersizliği nedeniyle daha çok akıllı telefona bağlı olarak kullanım özellikleri sunan cihazlar haline geldi. Bir dönem Android işletim sistemli olarak piyasaya çıkan akıllı saatlere ise ilgi kalmadı. Yine de ZTE bu alanda şansını denemek istiyor.

ZTE nubia-? sports özellikleri

ZTE nubia-? sports adıyla geliştirilen telefon kavisli bir OLED ekrana sahip ve bileklik şeklinde takılabiliyor. Böylece hem akıllı telefon hem de akıllı saat taşıma derdinden kurtarıyor.

Telefonun donanımı ile ilgili bir bilgi yok ancak çağrı cevaplama, uygulama kullanma, 4G bağlantısı, bildirim alma gibi işlevler yerine getirilebiliyor. Sağ kısımda yüksek çözünürlüklü bir kamera ve Home tuşu da yer alıyor.

Dar alan kullanımı için giyilebilir telefona özel bir arayüz geliştirilmiş. Telefondaki yakınlık sensörü sayesinde kolunuzun durumu algılanarak ekranın yönü değiştirilebiliyor.

ZTE telefonu yıl sonuna kadar piyasaya sürmek istediğini dile getirdi. Bu denli küçük bir yapıda batarya da haliyle küçük olacaktır. ZTE bunun nasıl üstesinden gelecek bilinmiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim