Anlık Bildirim

Akyumen Holophone: Hem bilgisayar hem akıllı telefon

Akıllı telefonunuzun tam kapasiteli bir Windows 10 bilgisayarına dönüşmesini istiyorsanız, Akyumen Holophone adındaki akıllı telefon, ihtiyacınızı karşılayabilir.

Genelde bir cihaz içerisinde çift işletim sistemi ne Google ne de Microsoft tarafından hoş karşılanmıyor. Olanlar ise daha çok tablet modellerinin içerisinde yer alıyor. Akyumen Holophone adındaki akıllı telefon, bu açıdan ilginç bir konsepte sahip.

Akyumen Holophone, firmanın söylemine göre 7 inçlik bir akıllı telefon ancak bilgisayar gibi de kullanabiliyorsunuz. Firma, Continuum gibi bir özelliği kullanmak yerine, tüketicilere doğrudan bir bilgisayar sistemi sunmaya karar vermiş. Çift işletim sistemine sahip akıllı telefonda, Android 5.0 ve Windows 10 sürümleri bir arada bulunuyor.

7 inçlik bir ekranda Android 5.0 işletim sistemi rahatça kullanılabiliyor ancak Windows 10 tarafına geçtiğinizde, küçük ekran işleri biraz zorlaştırabilir. Bu noktada, diğer ilginç bir ayrıntı olan projeksiyon modülü devreye giriyor. 35 lümen parlaklığa sahip olan modül, 100 inçe kadar 720 çözünürlük yansıtabiliyor. Kablosuz fare ve klavye ile tam bir bilgisayar deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Cihazın donanımı oldukça tatmin edici seviyede. 4 çekirdekli ve 1.8GHz saat hızında çalışan Intel Atom x5-Z8300 işlemcinin güç verdiği cihaz, 500MHz hızında entegre Intel grafik birimi barındırıyor. 4GB RAM ile birlikte, gündelik işlemler için tatmin edici bir performans ortaya koyabiliyor. Cihazın 128GB depolama kapasitesi, hafıza kartları ile artırılabiliyor.

Arka kısmında 13MP çözünürlüğünde, ön kısmında da 5MP çözünürlüğünde bir kamera olan cihazın, en zayıf noktası bataryası. 2910mAh kapasiteli batarya, büyük ekrandaki içerik tüketiminde sıkıntılar yaşatabilir. Hele bir de projeksiyon modülü açıldığında, şarja bağlı bir cihaz haline gelmesi büyük ihtimal.

Akyumen Holophone, 750$ fiyat etiketine sahip. Bluetooth hoparlör, oyun kontrolcüsü ve batarya standından oluşan paket ise 950$ olarak satılacak. 1 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak olan model için ön siparişler dolmuş durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9340 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akyumen, akyumen holofone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim