Anlık Bildirim

Alienware 18 şimdi daha güçlü ve sınırlı sayıda

Dell'in oyuncu dizüstü bilgisayarı segmentindeki en önemli silahı durumundaki Alienware, 18 sürüm numaralı modelini daha da güçlendirerek sınırlı sayıda yeniden oyunseverlerin beğenisine sunuyor. 

Alienware 18, hız aşırtılmış 3.7GHz saat hızında çalışan Intel Core i7-4710MQ tabanlı 3 model ve 4.4GHz saat hızında çalışan Intel Core i7-4940MX tabanlı 1 model olmak üzere toplam 4 modele sahip olacak. 

18.4 inçlik Full HD çözünürlükte TrueLife Display ekrana sahip olan Alienware 18, SLI ile bağlanmış çift grafik kartı kombinasyonları ile oyunseverleri sevindirecek. Alt seviyede çift 6GB GDDR5 bellekli Nvidia GeForce GTX 970M ekran kartı kombinasyonu, üst seviyede ise çift 8GB GDDR5 bellekli Nvidia GeForce GTX 980M grafik kartı kombinasyonu bulunacak. 

Seride ayrıca 16GB-32GB arasında değişen çift kanal DDR3L RAM seçenekleri, 1TB'a kadar HDD veya 1TB'a kadar HDD+512GB'a kadar mSATA SSD depolama seçenekleri, çift katmanlı slot DVD yazıcı, çift bant WiFi, Bluetooth 4.0, 8 hücreli Li-Ion batarya şeklinde özellikler yer alıyor. 

Dolu dolu özellikler ile serinin ağırlığı 5.5kg, kalınlığı ise 57mm'ye çıkıyor. Fiyatı da dolu olan serinin başlangıç fiyatı 2499$ iken tepe modelde bu rakam 4649$ seviyesine çıkıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim