Anlık Bildirim

Alper Sarıkaya'dan Manuganu 2 oyunu indirmeye sunuldu

Alper Sarıkaya'dan Manuganu 2 oyunu indirmeye sunuldu

Geçen yıl platform koşu oyunu Manuganu ile adından söz ettiren ve 10 milyon indirme rakamını geride bırakan Alper Sarıkaya bu kez daha iddialı bir yapımla App Store'da yerini aldı.

Manuganu 2 ilk yapımdaki heyecanı aynen devam ettirirken; koşma, tırmanma, zıplama ve kayma hareketlerinin yanına yüzme ve uçmayı da eklemiş. Bu da demek oluyor ki yeni maceralar deniz altına ve gökyüzüne açılıyor. Ayrıca tırmanma hareketi biraz daha geliştirilmiş ve bölümlerdeki zorluklar da buna göre artırılmış.
Alper Sarıkaya'dan Manuganu 2 oyunu indirmeye sunuldu
 

Toplamda 40 bölüm olan oyunda 4 adet de boss dövüşü mevcut. 3 boyutlu grafikler ile iyi bir iş çıkaran Alper, oyunun müziklerini bu kez Burak Karakaş'a yaptırmış. Davullu ve zilli ritimlerle sevimli mağara adamımız maceradan maceraya atılıyor. Oyun 3 boyutlu olduğu için sağa doğru akış yerine gerektiğinde yatay olarak hareket de mümkün. 

Önceki oyundan farklı olarak bölümleri belirli bir süre içerisinde bitirmeli ve madalyalar toplayarak başarılar kazanmalısınız. Karşınıza çıkan yaratıklar ve bossların kendine has tehlikeleri olduğu için dikkatli olmanız gerekiyor. Ayrıca düşen kayalar, mızraklar veya alev püskürtücüler de kaçınmanız gereken diğer engeller. Zaman zaman sallanan ip gibi farklı nesnelerden de destek almanız gerekebiliyor. Yeni sürümde daha fazla yaratık ve daha fazla engel bizi bekliyor. 
Alper Sarıkaya'dan Manuganu 2 oyunu indirmeye sunuldu
 

Oynanış mekaniği dokunmatik ekranı temel aldığı için basit tıklamalarla karakteri yönlendirebiliyorsunuz. Ancak oyun iOS 7 kontrolcü desteğine de sahip. Böylece harici bir aksesuar ile de oynamanız mümkün. Oyun 2TL fiyat etiketine sahip. Android için ne zaman yayımlanacağı ise bilinmiyor. 


 
Alper Sarıkaya'dan Manuganu 2 oyunu indirmeye sunuldu



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1383 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim