Anlık Bildirim

Alternatif ajanda uygulaması Calendars 5, iOS için ücretsiz

Stok ajanda uygulaması haricinde daha fonksiyonel alternatifler arayan kullanıcılar için, iOS platformunda ücretsiz hale getirilen Calendars 5 denemeye değer.

Genelde akıllı telefonlarda, işletim sistemine ait stok bir ajanda uygulaması muhakkak bulunuyor. Bununla birlikte yeni bir deneyim yaşamak isteyenler için, çeşitli alternatifler mevcut. Calendars 5 bunlardan birisi.

iOS tarafında önemli indirme rakamlarına ulaşan Calendars 5, App Store üzerinde bir süreliğine ücretsiz elde edilebiliyor. Calendars 5, iOS ve Google ajanda uygulamaları ile senkronize olarak tüm kayıtlarınızı aktarabiliyor. Etkinlik ve toplantılarınızı bir araya topladıktan sonra, tek bir yapılacak listesi haline getirebiliyorsunuz.

Tek bir dokunuşla etkinlik oluşturabildiğiniz uygulama, ayrıca Natural Language adındaki özelliği ile sesli komutlar üzerinden de etkinlikler ekleyebiliyor. Uygulamanın arayüzü, kolay bir kullanım için tasarlanmış ve iPad ekranında da tüm alanı en verimli şekilde kullanıyor. Uygulama normalde 20.99TL seviyesindeydi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim