Anlık Bildirim

Android dünyası yeni bir performans canavarı daha kazanıyor

Çin’in yükselen yıldızlarından birisi olan LeEco yeni amiral gemisi ile pazardaki iddiasını arttırmayı amaçlıyor. LeEco Le Pro 3 modeli Snapdragon 821 yonga seti ile geliyor.

Qualcomm’un yüzde 10 civarında daha performanslı Snapdragon 821 yonga setini piyasaya sürmesinin ardından üreticilerden hamleler gelmeye başladı. İlk olma fırsatını Asus ZenFone 3 Deluxe elde ederken, Çinli üretici LeEco da vakit kaybetmiyor.

İlk USB Tip-C kullanan akıllı telefon, ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefon gibi ünvanların sahibi LeEco bu kez ilk olma şansını elde edemedi. Yine de hazırladığı yeni amiral gemi modeli ile ülkesinde ses getirmeye hazırlanıyor.

Firmanın 21 Eylül tarihinde tanıtacağı LeEco Le Pro 3 adındaki modeli hali hazırda önceki versiyonun görselleriyle satış mağazasında da yerini aldı ve lansman tarihini bekliyor. 5.5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan modele Snapdragon 821 yonga seti gücünü veriyor. 6GB LPDDR4 RAM ile birlikte Android dünyasının en güçlü modellerinden birisi ile karşı karşıyayız.

64GB dahili kapasite sunan modelin arka kısmında 16MP çözünürlüğünde ve 6 katmanlı lens barındıran bir sensör yer alıyor. 4K video kaydı yapabilen sensörün yanında ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde geniş açılı bir özçekim kamerası görüyoruz.

Android 6.0 üzerinde kendi arayüzünü çalıştıran modelde WiFi AC ile kablosuz bağlantılar daha hızlı. Sistem 3000mAh kapasiteli bir batarya üzerinden gerekli enerjiyi sağlıyor. Model için belirlenen fiyat 399$ seviyesinde.

Model için 4070mAh kapasiteli batarya iddiaları mevcuttu ancak ürün sayfasında durum farklı. Lansman sonrasında bilgilerin değişebileceği ifade ediliyor. Ayrıca firmanın 8GB RAM barındıran bir model daha tanıtacağı iddia ediliyordu ancak mağaza yetkilileri böyle bir modelin var olmadığını belirtiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14837 kez okundu.
24 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
leeco, leeco le pro 3 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim