Anlık Bildirim

Android için Adobe Touch Apps seti yayınlandı


Masaüstü sistemler için en iyi tasarım ve grafik işleme yazılımlarına sahip olan Adobe bu tecrübesini mobil platformlara dökemediği için eleştiriliyordu. Adobe Photoshop Express adlı yetersiz kalan bir mobil uygulama sonrasında Adobe dişe dokunur ilk uygulamalarını geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı. Şimdi resmi olarak uygulamalar Android Market'te yerini aldı.

Touch Apps paketi Creative Suite serisini temel alan gelişmiş fonksiyonlar sunuyor. Klasik resim düzenleme uygulaması Photoshop Touch, kolajlar oluşturmak için Adobe Collage, sunum yazılımı Adobe Debut, vektör tabanlı çizim uygulaması Adobe Ideas, renk temaları oluşturan Adobe Kuler, web sitesi ve mobil uygulama prototipleri yapabilen Adobe Proto paketin içeriğindekiler. 

İlk etapta 7 olarak tanıtılan uygulamalardan Adobe Carousel pakete dahil edilmedi. 

Uygulamalara firmanın web tabanlı dosya paylaşma, görüntüleme ve transfer etme Adobe Creative Cloud da destek veriyor. Uygulamaların her biri 9.99$ fiyatına sahip ve indirilebilir durumda. 

Adobe Ideas hali hazırda iPad için kullanılıyor. Diğer dört uygulamanın en erken 2012 başında piyasada olacağı açıklandı. Aynı anda ücretli üyelik seçenekli bir Creative Cloud çözümü de kullanıcılara sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5359 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim