Anlık Bildirim

Anker’in Airpods rakibi kulaklığı Türkiye’de satışa sunuldu

Anker'in Apple AirPods'a rakip olarak ürettiği Anker Soundcore Liberty Air, Türkiye'de satışa sunuldu. Liberty Air, sadece amazon.com.tr'de satılacak. Liberty Air'in fiyatı ne kadar?

Anker’in Airpods rakibi kulaklığı Türkiye’de satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Bluetooth kulaklıkları ile son dönemde kullanıcıların radarına giren Anker’in AirPods’a rakip kulaklığı Türkiye’ye giriş yaptı. 20 saate kadar kullanım vadeden Anker Soundcore Liberty Air, rakiplerinin yarı fiyatına amazon.com.tr’de satışa sunuldu.

Anker Soundcore Liberty Air, tıpkı Apple AirPods gibi tamamen kablosuz bir tasarıma sahip. Kulaklığın kendisi 5 saate kadar çalma süresi sunarken, şarj yuvalı taşıma çantasıyla birlikte bu süreyi 20 saate kadar çıkarabilmek mümkün.

Bluetooth 5 teknolojisini destekleyen Liberty Air, IPX5 sertifikasıyla suya karşı dayanıklılık gösteriyor. Çift mikrofon sayesinde arka plan seslerini karşı tarafa iletmeyen gürültü önleme özelliğine sahip. Ayrıca karşı tarafın sesini her iki kulağa birden iletiyor.

Anker Soundcore Liberty Air fiyatı ne kadar?

Bluetooth 5 bağlantı protokolünün yanı sıra FPC anteniyle müzik keyfinin aralıksız devam etmesini sağlayan Liberty Air, tek adımlı eşleştirme özelliği sayesinde ilk kurulumun ardından şarj kutusundan çıktığı anda akıllı telefon ya da tabletlere bağlanıyor. iOS ve Android cihazlarla uyumlu çalışan kablosuz kulaklık, şarj çantasıyla 20 saate kadar aktif kullanım vadediyor. Liberty Air’in dokunmatik kontrolleri, telefon ekranına bakmaksızın çağrı yanıtlamayı ve müzik deneyimini özelleştirmeyi mümkün kılıyor. Anker Soundcore Liberty Air kablosuz stereo kulaklıklar, şık tasarımlı özel şarj çantasıyla birlikte 499 TL fiyat etiketiyle Türkiye’de sadece Amazon.com.tr'de satılıyor. Aşağıdaki bağlantıdan satın alabilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21934 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
anker, liberty air ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim