Örneğin Brighton ve Sussex Tıp fakültesi’nde Enfeksiyonal hastalıklar Profesörü Martin Llewelyn bu görüşe katılmıyor. Profesör, antibiyotik tedavisinin tamamlanmamasının bakterilerde direnç kazanımına sebep olduğuna dair kuvvetli delil bulunmadığını, hatta fazladan alınan antibiyotiğin dirence sebep olduğunu belirtti.
Bakterilerin direnç kazanmasına neden oluyor
İyi hissedilince tedavi bırakılabilir mi?

Konu ile ilgili olarak İngiliz Sağlık Bakanlığı’nın çalışmalara başladığı da gelen diğer bilgiler arasında. Yine de yetkililerden bir bilgilendirme gelinceye kadar hali hazırda doktorunuzun size uyguladığı tedaviye ne olursa olsun sadık kalın. Zira çalışma henüz yetkililerce onaylanmadı. Bundan daha da önemlisi size tavsiyemiz doktor tavsiyesi olmaksızın antibiyotiklere başvurmamanız olacak. İlerleyen günlerde gelişmeleri hep birlikte takip ediyor olacağız. Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:




arkadaşlar algı yaratmaya çalışan kamiller var yorumlarda sanki askeri gücü yokmuşta rte sayesinde olmuş gibi türkiyede yıllardır savunma sanayi güçlüydü sürekli gücüne güç kattı rtenin etkisi yok makarnacı tayfa bunuda kendileri yapmış gibi kabullenmeye başlamışlar dolar 38 lira euro 41-42 lira bunları asla söylemezler faiz almış başını gitmiş yarım kilo et kaç yüz lira olmuş asla söylemezler.
20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
12408 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
bilim haberleri, bilim ve