Google Haritalar yerine kendi harita hizmeti ile yola devam etme kararı alan ve bu kararın bedelini uzun süre ödemek zorunda kalan Apple, harita hizmetini geliştirmeye devam ediyor. 
Firma son olarak küçük işletmelerin harita hizmetinde kendi konumlarını işaretleme ve Yelp, Facebook, Twitter, web gibi mecralardaki bilgilerini düzenleme ve paylaşabilme imkanı sunmaya başladı. 
Apple bunun için Maps Connect adında bir platformu hizmete sokmuş durumda. İşletme sahipleri konuma dayalı iBeacon teknolojisine de mağazalarında yer vermek için bu platformdan kayıt yaptırabiliyor. Maps Connect şimdilik sadece ABD'de başladı. Ancak ilerleyen dönemlerde diğer ülkelere de sunulacak.  
Kaynak:http://www.imore.com/maps-connect-puts-local-businesses-map Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:
    
            
                        
                        
                        
                
                
            
        
kod
kod alabilir miyim
Bu kod ne işe yarıyor aydınlatın lütfen.
Amazon kod nedir?
amazon kod alabilir miyim
hopp
20 yılı geçmişler de kod alabiliyor mu :)
amazzon
kod
kod gönderir misiniz?
Kod kaldı mı 😁
Kod
kod alabilirmiyiz
güzel kampanya
kod alabilir miyiz?
Merhaba kod alabilir miyim?
silinsin lütfen...
kod pls
merhaba yorum yaptık , kodum gelmedi
kod alabilirmiyim varsa