Anlık Bildirim

Apple farklı servisleri tek bir pakette toplayabilir

Yakın gelecekte Apple Arcade, Apple Music veya Apple TV+ gibi popüler Apple servislerini tek bir abonelik paketinde almanız mümkün olabilir. Apple çalışmalara devam ediyor.

Apple bu yıla kadar abonelik hizmeti olarak sadece Apple Music ve iCloud platformlarını sunmaktaydı ancak bu yıldan itibaren Apple News+, Apple Arcade ve Apple TV+ abonelikleri de devreye girdi. Haliyle Apple’ın farklı kombinasyonlar yapması ihtimali doğdu.

Avantaj sağlayacak

Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre önümüzdeki dönemde Apple TV+ ve Apple Music abonelikleri tek paket halinde sunulacak. Bu pakete cezbedici bir fiyat etiketi asılarak rekabette öne çıkması sağlanacak. Normalde iki abonelik toplamda 15$ ediyor.

Apple’ın yeni paket fiyatlandırması için büyük müzik şirketleri ile görüşmeler yaptığı da ifade ediliyor. Yani muhtemelen telif ücreti taleplerine göre paketin fiyatlandırması belli olacak ancak yine de toplam fiyattan daha düşük olacaktır.

Kaynaklar Apple’ın farklı paket düşüncelerinin olduğunu da ifade ediyor. Örneğin Apple News+ ile Apple Arcade birleşik paketi veya üçlü paketler de ihtimal dahilinde. Bu sayede Apple’ın iddialı hizmetlerine tek bir seferde ulaşmak mümkün olacak. Henüz birleşik paketler için net bir tarih verilemiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim