Anlık Bildirim

Apple iPhone 6c artık çalışır halde

Yılın ilk günleri ile birlikte sızıntılar da kabuk değiştiriyor. Apple'ın merakla beklenen iPhone 6c modeli artık ete kemiğe bürünmüş bir halde internette dolaşıyor.

Apple'ın bu yıl 4 inçlik ekrana sahip yeni bir iPhone modeli piyasaya sürmek istediği sıkça gündeme geliyor. CES 2016 fuarının yoğun olarak yaşandığı bugünlerde, internete sızdırılan iPhone 6c görseli dikkatleri bir anda bu tarafa çekti. iPhone 6c modeli ilk kez bu kadar net bir şekilde karşımızda.

Daha önce de iddia edildiği gibi, iPhone 6/6S serisinin metal arka tasarımını aynen miras alan iPhone 6c, ön kısımdan bakıldığında ise iPhone 5S modelini anımsatıyor. iPhone 5c modelinden hatırlayacağımız üzere cihaz farklı renk seçenekleri ile sunulacak. 

İddialara göre; 4 inçlik ekranında 1136x640 piksel çözünürlük sunan model, 2.5D ekran kavisine sahip. Beklentilerin aksine Apple A9 yonga seti ile güçlü bir profil çizecek olan modelde 2GB RAM olacağı belirtiliyor. Yani cihaz iPhone 6S serisinin gücünü aynen yansıtacak. Bu bakımdan performans konusunda boyutundaki rakiplerinden epey önde olacak. 

Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde bir kamera barındıracak modelin batarya kapasitesi de 1642mAh seviyesinde. TouchID parmak izi okuyucusu unutulmayan modelin 3D Touch ekran hassasiyet teknolojisine sahip olmasına pek ihtimal verilmiyor. Apple'ın yeni modelin üretimi için Foxconn'a talimat verdiği belirtiliyor. Bu yıl ki satış beklentisi ise 20-30 milyon civarında olacak. Hali hazırda yıllık 200 milyon civarında satış yapan iPhone ailesine, iPhone 6c önemli bir katkı yapmış olacak.

iPhone 6c ile birlikte Apple'ın iPhone 5S üretimini sona erdireceği konuşuyor. Yani bir değişim söz konusu. Yeni cihazın Mart ayında yapılacak bahar etkinliğinde, Apple Watch 2 ile birlikte tanıtılması bekleniyor.  
Apple iPhone 6c artık çalışır halde
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9153 kez okundu.
39 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 6c, apple watch 2 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim