Anlık Bildirim

Apple, iPhone bağımlılığını azaltmak için bir "Dijital Sağlık" uygulaması geliştiriyor

Teknoloji devi Apple'ın, iPhone bağımlılığıyla mücadeleye yardımcı olacak yeni bir "Dijital Sağlık" uygulamasını tanıtacağı bildirildi. Yeni özellik iOS 12'de kullanıma sunulacak.
Bloomberg'in haberine göre Apple, kullanıcılarının iPhone'larını daha az kullanmalarına yardımcı olmak için "Digital Health" adında bir dijital sağlık uygulaması üzerinde çalışıyor. Apple mühendislerinin, geliştirdikleri bu uygulama ile kullanıcıların uygulamalarda ne kadar zaman harcadıklarını izlemelerine yardımcı olacak bir dizi araç sunacakları belirtiliyor.

Digital Health uygulaması WWDC 2018'de tanıtılacak

Perşembe günü yapılan açıklamada, 2018 Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda tanıtılacak olan bu Digital Health uygulamasının iPhone ve iPad'ler için tasarlandığı açıklandı. Apple'ın yeni iOS 12 işletim sisteminin bir parçası olarak kullanıma sunulacak olan Digital Health uygulaması ile kullanıcıların iPhone veya iPad bağımlılıklarının önüne geçilmesi hedefleniyor.
Bloomberg'in haberinde ayrıca, Apple'ın borsa takibi için yeni araçlar da dahil olmak üzere diğer yenilikleri de WWDC 2018'de duyuracağı ifade ediliyor. Google, bu ayın başlarında Android'in yeni sürümü olan Android P'yi tanıttığı sırada buna benzer bir özelliği de duyurmuştu. Teknoloji üreten şirketlerin bu tür bağımlılıklara kayıtsız kalmıyor oluşunun kullanıcılar için oldukça yararlı bir gelişme olduğunu da ifade etmek gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim