Anlık Bildirim

Apple'ın kablosuz şarj standı AirPower'a aldığı patent, yeni özellikleri ortaya çıkardı

Teknoloji devi Apple, Eylül ayında yaptığı iPhone lansmanıyla birlikte piyasaya sürülmesi beklenen kablosuz şarj standı AirPower' yeni özellikler kazandıran bir patent aldı.
Apple, 2017 yılında 10. yıl dönümü olan lansmanda iPhone X ile birlikte AirPower adlı yeni bir kablosuz şarj standını da tanıtmıştı. Ancak o günden bu yana bir yıldan fazla süre geçmesine rağmen AirPower bir türlü satışa sunulmadı. Yeni çıkan bir habere göre Apple, kablosuz şarj standına yeni bir patent aldı.

Yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'nden alınan yeni AirPower patentine göre, Apple'ın kablosuz şarj standı aynı anda birden fazla cihazı şarj edebilecek. Örneğin bir iPhone ile Apple Watch'ı aynı anda şarj standına koyup şarj edebileceksiniz. Burada önemli olan nokta şarj olan cihazların, şarj yüzdelerini gösteren bir özelliğin de olması.
Kesin olmamakla birlikte patentte yer alan bilgilere göre, şarj edilen ürünler arasında en büyük ekranı olan cihaz, diğer tüm cihazların şarj durumunu gösterecek. Apple'ın aldığı bu yeni patent ise cihazın önümüzdeki kısa bir dönem içinde piyasaya sürüleceğine işaret ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim