Anlık Bildirim

Apple kılıf sızıntılarına karşı tedbir alıyor

Apple kılıf sızıntılarına karşı tedbir alıyor

Son dönemde lansmanı yapılmadan önce pek çok önemli teknolojik ürünün bilgilerinin ve görsellerinin erişilebildiğine şahit olduk. Bunda başrolü kılıf sızıntıları oynuyor. Ancak Apple buna karşı önemli bir hamle yapıyor. 

Gelen bilgilere göre Apple kılıf üreticileriyle yeni bir anlaşma yaptı. Buna göre kılıf üreticileri tasarımlarını yaparken sadece Apple yetkililerinden gelen bilgileri değerlendirecek. Bunun haricinde herhangi bir sızıntı kaynağından veriler elde ederek kılıfını tasarlarsa Apple mağazalarından dışlanmak gibi cezalara maruz kalacak. 

Bilindiği gibi Apple kılıf üreticilerine iOS ürünleri piyasada çıkmadan önce hazırlık yapmaları için tasarıma önayak olacak bazı bilgileri önceden sağlıyor. Ayrıca bu bilgiler ve kılıf ürünleri lansman gününe kadar gizli tutuluyor. Ancak tedarik zincirlerinden yapılan sızıntılarla çok daha erken dönemlerde kılıf tasarımları ortaya çıkabiliyor. Apple bunun önünü kesmek niyetinde. 

Apple'ın hamlesiyle en azından kılıf üreticilerinin sızıntı trafiğinin dışında kalması sağlanacak. Bunun sonucunda asıl sızıntı yapan kişilerin de kılıf üreticileri ile iletişime geçmesinin önüne geçilecek. Yani Apple bir taşla iki kuş vurmak istiyor. Bununla birlikte herhangi bir gecikme yaşanması halinde kılıf aksesuarlarının da gecikmesi söz konusu olacak. Apple'ın bu dezavantajı nasıl gidereceği ise merak konusu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim