Anlık Bildirim

iPhone 9 Plus geliyor! İşte ilk bilgiler

Sızan iOS 14 kodları, uygun fiyatlı iPhone 9'un daha büyük ekranlı modeli iPhone 9 Plus'ın yolda olduğunu ortaya çıkardı. iPhone 9 Plus'ın fiyatı ve özelliklerine ilişkin ilk bilgiler haberimizde.

iPhone 9 Plus geliyor! İşte ilk bilgiler Tam Boyutta Gör

Apple'ın küçük ekranlı iPhone severler için uygun fiyatlı ve iPhone 8'e benzeyen bir model üzerinde çalıştığı biliniyor. iPhone SE halefi olması beklenen modelin iPhone 9 ya da iPhone SE 2 olarak adlandırılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bugün ortaya çıkan bilgiler ise 4.7 inç büyüklüğünde bir ekran üzerine kurulması beklenen iPhone 9'a daha büyük ekrana sahip bir kardeş geleceğini gözler önüne serdi.

Bu bilgi, 9To5Mac isimli haber sitesinin iOS 14 kaynak kodlarına erişmesiyle birlikte gün yüzüne çıktı. Daha önce iOS 14'ün birçok yeni özelliğini ortaya çıkaran kaynak, şimdi de daha büyük ekranlı bir iPhone 9 Plus modelinin geleceğini duyurdu.

iPhone 9 ve iPhone 9 Plus, üç yıl önce duyurulan iPhone 8 modellerinin yerini alacak

iPhone 9 olarak adlandırılması beklenen küçük ekranlı ve düşük maliyetli model hakkında şimdiye kadar birçok bilgi edindik. Öyle ki iPhone 9'un 4.7 inç büyüklüğünde LCD ekran, iPhone 8 benzeri tasarım, 12 MP çözünürlüğünde arka ve 7 MP çözünürlüğünde ön kamera, basınca duyarlı ve titreşimli geribildirimde bulunabilen Touch ID destekli ana ekran butonu, A13 Bionic yonga seti, 3 GB RAM ve 64/128 GB depolama alanı özelliklerine sahip olacağı bir süredir konuşuluyor.

Telefonun başlangıç fiyatının ise 399$ olacağı, analistler tarafından paylaşılan bilgiler arasında. 

iPhone 9 Plus Tam Boyutta Gör

iPhone 9 Plus nasıl olacak?

iPhone 9'un ağabeyi olacak iPhone 9 Plus modelinde ise 5.5 inç'lik bir ekrana yer verilmesi bekleniyor. Teknik özellik tarafında iPhone 9 ile aynı donanımları paylaşacağı tahmin edilen iPhone 9 Plus; daha büyük ekran dışında çift arka kamera dizilimi, 4GB RAM ve daha büyük batarya gibi farklılıklar bulundurabilir.

iPhone 8 Plus'ın yerini alması beklenen iPhone 9 Plus modelinin 499$ başlangıç fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Mart ayında duyurulması beklenen iPhone 9 ve iPhone 9 Plus modellerinin koronavirüs engeline takıldığı ve satışa sunulacağı tarihin belirsizliğini koruduğu ifade ediliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
42251 kez okundu.
41 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 9, iphone 9 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim