Anlık Bildirim

Sony, iPhone'lar için yeni Playstation kontrolcüsünü tanıttı: İşte fiyatı ve özellikleri

Sony, sadece iPhone'lar tarafından desteklenecek Backbone One PlayStation oyun kontrolcüsünü tanıttı. Kontrolcünün Android versiyonunun ise önümüzdeki Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sony, iPhone'lar için yeni Playstation kontrolcüsü tanıttı! Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının dev isimlerinden Sony, iPhone’ların Playstation’a dönüştürülmesini sağlayacak Backbone One Playstation oyun kontrolcüsünü duyurdu. İşte özellikleri ve fiyatı

App Store oyunları ve akış hizmetlerini destekleyecek

Halihazırda mobil cihazlar için kontrolcü üreten Backbone ile Sony ortaklığının bir ürünü olan Backbone One Playstation, genişbant bir internete ek olarak PS4 veya PS5 konsollarına ihtiyaç duyacak. Bununla birlikte kullanıcılar iPhone cihazlarında PS Remote Play uygulaması üzerinden oyunlara erişebilecekler.

Buna ek olarak Sony, yeni kontrolcünün diğer App Store oyunlarıyla ve oyun akış hizmetleriyle de çalışacağını söylüyor. Bu oyunlar arasında Genshin Impact, Fantasian, Call of Duty: Mobile ve daha fazlası yer alırken, oyuncular kontrolcü uygulaması üzerinden deneyimlerini kişiselleştirebilecek.

Ayrıca herhangi bir batarya desteğine sahip olmayan Backbone One Playstation, iPhone'un kendisinden güç aldığı için ayrı bir şarj gerektirmeyecek. Şu an için ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Almanya, İtalya, İsveç, Fransa, İspanya, İsveç, Hollanda ve Birleşik Krallık'ta 100 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak yeni kontrolcü, daha sonra diğer bölgelere de gelecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim