Anlık Bildirim

Apple, kullanıcılarını organ bağışına teşvik etmeye çalışıyor

Apple kurucusu ve yakın arkadaşı Steve Jobs'un hastalığı sırasında organ bağışının önemine ilk elden şahit olan Tim Cook yönetimindeki Apple, kullanıcılarını organ bağışına teşvik etmeye çalışıyor.
Amerikalı teknoloji devi Apple, organ bağışı konusunda son derece duyarlı bir hamleye imza attı. Organ bağışının önemine dikkat çekmek ve kullanıcılarını organ bağışına teşvik etmek isteyen Apple, iOS 10 ile birlikte Health uygulamasına yeni bir buton ekleyecek. iOS kullanıcıları bu butona tıklayarak hızlı bir şekilde Donate Life America'ya kayıt olabilecekler.
Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Donate Life America, ABD vatandaşlarının organ donörü olmasına yardımcı oluyor ve organ bağışının artmasını sağlıyor. Bu sonbaharda çıkacak iOS 10 ile birlikte gelecek bu yeni özelliğin Donate Life America'ya önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Apple'ın mevcut CEO'su Tim Cook, organ bağışının önemine ilk elden şahit olmuş bir isim. Apple'ın kurucusu ve yakın arkadaşı Steve Jobs'un uzun süre organ nakli beklemesinin dayanılmaz bir şey olduğunu daha önce dile getiren Cook, o dönemde Steve Jobs'a kendi karaciğerinden bir parça vermeyi teklif etmişti. Bu yüzden Apple'ın bu yeni özelliği eklemesinde Cook'un doğrudan etkili olduğu tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim