Tim Cook Haberleri

Etiket
Son dakika tim cook haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), tim cook hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
3 VİDEO 171 HABER 1 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 2 İÇERİK

Tim cook Son Dakika Haberleri

Güncel Tim cook Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika tim cook haberleri de dahil olmak üzere tim cook ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 3 video, 1 galeri ve 167 adet tim cook haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 9 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

tim cook İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel tim cook haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Tim cook Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni tim cook haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son tim cook haberlerini okuduktan sonra, iPhone İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Tim Cook

Tim Cook, Steve Jobs'un 24 Ağustos 2011 tarihinde Apple'ın CEO'luğundan ayrılmasının ardından Apple'ın yeni CEO'su olmuştur. Cook, Apple'a Mart 1998'de katılmıştır.

Tim Cook'un babası liman çalışanı, annesi ise ev hanımıdır. Robertsdale Lisesi'nden mezun olan Tim Cook daha sonra 1982 yılında Auburn Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. 1988 yılında Duke Üniversitesi'nde MBA eğitimini tamamlamıştır.

Tim Cook hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim