Anlık Bildirim

Apple yakında 7. nesil iPod touch'ı piyasaya sürebilir

Japon Macotakara adlı internet sitesi Apple'ın iPod touch'ı yeniden canlandırma niyetinde olduğunu ortaya koyan bir haber yayınladı. Şirket yakında 7. nesil iPod touch'ı piyasaya sürebilir.
Apple'a en çok para kazandıran ürünlerin başında şüphesiz ki iPod geliyor. Cupertinolu teknoloji devi iPhone'u piyasaya sürdükten sonra kullanıcıların ayrı bir medya oynatıcısı taşıma ihtiyacı azalmasına rağmen iPod satışına son verilmedi. En son 2015 yılında 6. nesliyle karşımıza çıkan iPod touch geri dönecek gibi görünüyor. Zira Apple'ın yakında 7. nesil iPod touch'ı piyasaya sürebileceğini ortaya koyan bazı yeni bilgiler var.
Japon Macotakara adlı internet sitesi, CES 2019'a katılan birkaç Apple tedarikçisinin, Cupertinolu şirketin iPod touch'ı canlandırmak niyetinde olduğunu ve 7. nesil modelin geliştiriliyor olabileceğini söylediğini iddia ediyor. Ancak cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği ve ne gibi özellikler taşıyacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

Akıllı telefonlar herşeyi yapıyor

Başta da belirttiğimiz gibi iPhone'un çıkması, iPod'a duyulan ihtiyacı tamamen ortadan kaldırdı. Çünkü kullanıcılar artık müzik çalma, video izleme, oyun oynama, telefon görüşmesi yapma ve mesaj gönderme gibi tüm ihtiyaçlarını artık tek bir cihazla karşılayabiliyor. iPod'un tek avantajı kendine ait bir bataryasının olması. Böylece kullanıcılar müzik dinlemek veya video izlemek için iPhone'un pilinin tüketmek zorunda kalmıyorlar.
Macotakara, Apple konusunda verdiği güvenilir bilgilerle öne çıkan bir web sitesi olsa da şu an için 7. nesil iPod touch'ın kesin olarak piyasaya sürüleceğini söyleyemeyiz. Zira elimizde çok fazla somut veri yok. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21319 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipod touch, 7. nesil ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim