Anlık Bildirim

Apple’dan özel üretim harici grafik kutusu

MacBook bilgisayarlarınız için Apple’dan özel bir harici grafik kutusu geliyor. BlackMagic eGPU kutusu Radeon RX 580 ekran kartının gücünü MacBook cihazlarınıza getiriyor.

MacOS High Sierra sürümünde harici grafik kartı desteğini verimli hale getiren Apple, ilk örneklerini de vermeye başladı. Firma BlackMagic Design ile bir araya gelerek yeni Radeon ekran kartı kutusunu duyurdu.

BlackMagic eGPU özellikleri ve fiyatı

BlackMagic Design tarafından tasarlanan grafik kutusu 8GB Radeon RX 580 ekran kartı barındırıyor. Boyutları nedeniyle tercih edilen ekran kartı sayesinde kutu oldukça kompakt bir yapıda.

BlackMagic Design bilindiği üzere popüler DaVinci Resolve kurgulama yazılımı ve konsolunun da geliştiricisi. Yazılım harici grafik kartı kutularından en iyi performansı alacak şekilde optimize edilmiş. Bu bakımdan kutu profesyoneller için bir alternatif olacak.

Ekran kartı desteğinin yanı sıra ek özellikleri de oldukça dikkat çekici. LG UltraFine 5K modeline doğrudan destek sunan kutu Thunderbolt 3 portu üzerinden kolayca monitöre bağlanabiliyor. Ayrıca USB 3.0 portları da 85W enerji aktarımını destekliyor. Böylece MacBook cihazlarınız için şarj merkezi haline de gelebiliyor.

BlackMagic Design harici ekran kartı kutusu sadece Apple Store sanal ve fiziksel mağazalarında satılacak. Fiyatı ise 699$ olarak belirlendi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim