Anlık Bildirim

Apple'ın artık geleneksel hale geleceği anlaşılan Bahar etkinliği için heyecanlı bekleyiş başlamış durumda. Geçen yıl Spring Forward adıyla 9 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik için, bu yıl da benzer bir tarih öngörülüyordu ancak gelen bilgiler bir erteleme söz konusu olduğunu belirtiyor.

Yeni iddialara göre, Bahar etkinliği 21 Mart ile başlayan haftada gerçekleşecek. Geçen yıl Pazartesi gününe denk geldiği için en büyük ihtimal 21 Mart Pazartesi ancak bazı kaynaklar 23 Mart Çarşamba günü de olabileceğini belirtiyor. Yani geçen yıla göre iki haftalık bir gecikme ortaya çıkıyor. Etkinlik bu kez, Apple'ın genel merkezindeki konferans salonunda yapılacak.


Apple'ın Bahar etkinliğinde 4 inçlik iPhone SE ve 9.7 inçlik iPad Pro modelinin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. iPhone SE modelinde 4 inçlik ekran, Apple A9 yonga seti, 2GB RAM, 1642mAh kapasiteli batarya gibi özellikler olması bekleniyor. iPad Pro modelinde ise 9.7 inçlik ekran, Apple A9X yonga seti, 4 hoparlör, Apple Pencil desteği gibi özellikler yer alacak.

Ayrıca geçen yıl yeni MacBook modeli de görücüye çıkmıştı. Bu yıl, Mac ailesinden yeni versiyonların sahneye çıkması şaşırtıcı olmayacaktır. İkinci nesil MacBook veya Mac Pro modelleri ihtimal dahilinde. Yine Apple Watch için yeni kasa ve kayış seçenekleri de tanıtılabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim