Anlık Bildirim

Archos da Windows Phone pazarına girmek için fırsat kolluyor

Archos da Windows Phone pazarına girmek için fırsat kolluyor

Geniş çaplı bir pazar payı elde edemediği için ilk başlarda üreticilerin mesafeli durduğu Windows Phone ekosistemi, gösterdiği büyüme performansı ile pek çok devi bünyesine çekmeye başladı.

Sony, ZTE, Micromax gibi bölge veya dünya devlerinin ardından bir açıklama da Archos'tan geldi. Fransız Archos'un patronu Loic Poirier, Windows Phone ekosisteminin yeterince olgunluğa eriştiğini ve pazara girmek için doğru zamanı kolladıklarını belirtti.

Ancak Windows Phone cihazı için net bir tarih vermeyen Poirier, bununla birlikte önceliklerinin Google olduğunun da altını çizdi.
Archos bilindiği gibi orta ve alt seviye mobil cihaz pazarında oldukça popüler ve her yıl birkaç modeli ile pazarda büyümenin yollarını arıyor. Firmanın Windows Phone ekosisteminde de alt seviye segmente yöneleceği tahmin ediliyor.  

Archos'un yılın ikinci yarısı girmeden bir Windows Phone akıllı telefonu ile ekosisteme katılacağı tahmin ediliyor. Böylece Huawei, Samsung, HTC ve Nokia ile devam eden WP8 ekosistemi bu yıl üretici sayısını ikiye katlamış olacak. Ancak analizler Nokia'nın ekosisteme hakim olmasının üreticilerin önündeki en büyük dezavantaj olduğunu dile getiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9841 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
archos
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim