Anlık Bildirim

Assassin's Creed Pirates, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı

Assassin's Creed Pirates, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı
Ubisoft'un eylül ayında akıllı telefonlar ve tabletler için duyurusunu gerçekleştirdiği Assassin's Creed: Pirates, nihayet Appstore ve Google Play'deki yerini aldı.

Mobil oyuncuları Alonzo Batilia adlı genç bir kaptanın maceralarına ortak eden yapım, deniz savaşları üzerine kurulu bir Assassin's Creed oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Pirates'in her ne kadar bir Assassin's Creed oyunu olduğunu söylesek de, yapımın serinin adını taşıyan bir oyun olmaktan öteye gidemediğini belirtelim.

Kaliteli grafikleriyle dikkat çeken yapımda hava durumu değişiklikleri ve gece gündüz döngüsü gibi deniz savaşlarının gidişatını etkileyen faktörler de oyuncuları bekliyor. Sanal butonlar veya jiroskop yardımıyla kontrol edilebilen yapım, dokunmatik ekranlı cihazlarda rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Pirates'de saldırı ve defans gibi güçleri yükseltilebilen çeşitli savaş gemileri de bulunuyor. Ancak, oyunun gemi yükseltmeleri ve gemi çeşitliliği üzerinde biraz daha fazla durulsa iyi olurdu demeden geçemiyoruz. Oyundaki diyaloglar seslendirmelere sahip olmasa da, ses efektler ve müzikler durumu fazlasıyla kurtarıyor. 

Appstore'da 8.99 TL'den Google Play'de ise, 6.11 $'dan satışa sunulan yapıma aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz. Ancak, Pirates'i almadan önce gerçek bir Assassin's Creed oyunu mu yoksa Assassin's Creed logolarıyla süslenmiş bir oyun mu denemek istediğinizi sorgulamanızda fayda var. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1540 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ubisoft, iOS ve
2 etiket daha uygulama haber Android
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim