Anlık Bildirim

Asus, kesintisiz güç kaynağına sahip masaüstü bilgisarını tanıttı: Desktop PC G10

Asus tarafından Computex 2013 kapsamında tanıtılan masa üstü bilgisayar modeli Desktop PC G10, içerisinde dahili olarak gelen kesintisiz güç kaynağı ile dikkatleri üzerinde çekiyor.

Modern ve şık bir tasarımla hazırlanan Asus Desktop PC G10, içerisinde dahili olarak gelen kesintisiz güç kaynağı ile elektriklerin kesildiği durumlarda bilgisayarı ortalama 20 saniye daha açık tutarak, önemli bilgilerin kayıt altına alınmasına imkan sağlayabiliyor. Teknik olarak 4. jenerasyon Intel Haswell işlemci ile hazırlanan model, 8GB RAM miktarına, 1TB HDD ve 128GB SSD depolama seçeneklerine, NVIDIA GeForce GTX 650 ekran kartına, HDMI, DVI-D, VGA, USB3.0/2.0 bağlantı seçeneklerine ve halen birçok kullanıcının ihtiyaç duyduğu DVD yazıcısına sahip.
Masa üstü bilgisayar yanında kullanıcılara RGB renk gamutunun %99, sRGB renk gamutunun ise %100'ünü karşılayabilen 27-inç 2560 x 1,440 piksel WQHD AH-IPS panele, 350cd/m2 parlaklığa ve pivot özelliğine sahip PA279Q isimli LCD ekran modelini sunan Asus, ürünlerin fiyatları ve çıkış tarihleri hakkında kesin bir bilgi yayınlamadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2070 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim